TEKSTESHQIP

Blerina Braka
Bija Nenes
Lyrics

Ça ti bej kësaj zemres ate
Qe m'puth me mbaj inate
E vogël, e madhe
Me këto shoqet lere fare
S'je e vogël je e madhe
E vogël, e madhe


Buzëqeshin nena dhe babanë
Ah moj bija bija nenes
Mbesa ime edhe teze e zemrës
Ai qe te do te do te marre
Ah moj bija bija nenes
Mbesa ime edhe teze e zemrës
Ai qe te do te do te marre


Ta marrë moj nene
Ta marrë mos e marrë

Kur me puth si e madhe
Tunde toka ndize zjarre
E vogël, e madhe
Mos me jepin mendjen fare
Dashuria genjeshtare
E vogël, e madhe


Buzëqeshin nena edhe baban
Buzëqeshin nena edhe baban
Ah moj bija bija nenes
Mbesa ime edhe teze e zemrës
Ai që te do te do te marre
Ah moj bija bija nenes
Mbesa ime edhe teze e zemrës
Ai që të do të do te marre


Ta marrë moj nene
Ta marrë mos e marrë


Ah moj bija bija nenes
Mbesa ime edhe teze e zemrës
Ta marrë moj nene
Ta marrë mos e marrë


Ah moj bija bija nenes
Mbesa ime edhe teze e zemrës
Ai qe te do te do te marrë
Ah moj bija bija nenes
Mbesa ime edhe teze e zemrës
Ai që te do te do te marrë
INFO
Për një sukses sa më të madh, ky krijim muzikor u paraqit tek audienca e gjerë në sferën vizuale edhe me një videoklip muzikor, për të cilin u kujdes MAX Production. Videoklipi u publikua me datë 1 Dhjetor 2022. Për këngën kanë punuar në bashkëpunim kompozitorët Aurel Thellimi & Mario Bregu, autor i tekstit është Aurel Thellimi, ndërsa orkestrues i këngës rezulton të jetë Mario Bregu.