TEKSTESHQIP

David Dreshaj
Asaj
Lyrics

Fjalë nga zemra,
E sytë në lot,
Melodia ime sot,

[Bridge1]
Kjo këngë të përqafon,
Të dua si më don,
Shpirt, ky shpirti im,
O ka të fton,

[REF.:]
O hajde digje, digje ti,
O unë për ty, për ty po pi,
Gotën lart po e mbaj,
I lumtur për ty qaj,

O hajde digje, digje ti,
Dy zemra sot, le t’bohen nji,
Lotët për ty si mbaj,
Lotët, jo dot si mbaj,

O hajde digje, digje ti,
O unë për ty, për ty po pi,
Gotën lart po e mbaj,
I lumtur për ty qaj,

[REF.:]
O hajde digje, digje ti,
Dy zemra sot, le t’bohen nji,
Lotët per ty si mbaj,
Lotët, jo dot si mbaj,

DËRGOI:
INFO
Materiali muzikor është bërë i disponueshëm para shikuesve i kompletuar bukur edhe me anë të një klipi muzikor, video produksionin e të cilit e punoi Imagine Films. Ky videoklip u publikua më 23 Gusht 2021. Për këngën ka punuar kompozitori Endrit Mumajesi, tekstin e punuan Endrit Mumajesi & David Dreshaj, ndërsa arranzhues i muzikës dhe producent i këngës është Cricket.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200