TEKSTESHQIP

Denisa Laska
Do 7 Hile 1 Trimni
Lyrics

amon këtë shkretë dashni
zot gjithë mon dhe kape ktu)
do 7 hile 1 Trimni
nuk e ke kollaj me mu (2x)

Ti lej çuno i kam cu
por ti nika kanë me ty)
unë te çesmja të kam çun
ta 2 sh'mirë se ujë nuk e pi (2x)

Ref
ti ke ra nuk për spë 'shkurt
man jep biri gjatë e gjatë
tike dasht e moj e lujt
unë per vete stë kam xhan (2x)

spo më mbushke nje tabon
me 2 mëndje jam e 2)
prandaj fjalët s'ta kam dhon
nuk po veja zgjum në sytë (2x)

Ti lej çuno i kam cu
por ti nika kanë me ty)
unë te çesmja të kam çun
ta 2 sh'mirë se ujë nuk e pi (2x)

Ref
ti ke ra nuk për spë 'shkurt
man jep biri gjatë e gjatë
tike dasht e moj e lujt
unë per vete stë kam xhan (4x)

DËRGOI: