TEKSTESHQIP

Duli
Asaj
Lyrics

I kam Perzi Lot E Raki
I Kam Mërzi Shoket E
Mi Sonte Ndarja Po Më
Vret Neser Prap Cohem
Në Kemb. S'Du Me Urrejt
Kë Kam Dasht Më Ka
Lendu Ani Nasht Se
Dashnin Që Ma Ka Thon
Vlen Më Shum Se Njëmij
Plag

REFRENI

Asaj Krejt Hallall Ja Boni
Edhe Pse Ka Faj Asnjoni
Mos E Shani. Ajo Më Ka
Bo Njeriun Më Të Lumtur
Edhe Pse Më Ka Vra
Është Ndarja Mo E Bukur

TEKSTI DY

Kush Isha Un Para Asaj
Pa Ndjenja E Pa Gëzime
Fajin Nëse Un E Mbaj
Është Lumturia E Jetës
Sime

REFRENI DY

Asaj Krejt Hallall Ja Boni
Edhe Pse Ka Faj Asnjoni
Mos E Shani. Ajo Më Ka
Bo Njeriun Më Të Lumtur
Edhe Pse Më Ka Vra
Është Ndarja Mo E Bukur

Asaj Krejt Hallall Ja Boni
Krejt Hallall Ja Boni Krejt
Hallall Ja Boni Krejt Hallall
Ja Boni

DËRGOI:
INFO
Një klip ndikon tek suksesi, ndaj ky produkt muzikor përcillet tek audienca në sferën vizuale me anë të një videoklipi, produksionin e të cilit e përgatitën Imagine Films & Nkosove Show. Videoklipi u publikua me datë 10 Shkurt 2023. Për kompozimin dhe për tekstin është përkujdesur Ilir Berani, teksa autor i orkestrimit është Ardian Kastrati.