TEKSTESHQIP

Eli Fara
Hajde Vere Shitese
Lyrics

Hajde vere shites me jep te pij
te lutem nxirre veren jashte
Ketu ma ler afer me rri
te pi te dehem sa te qaj

Qortimet tende nuk i ndjej
dhe vere do pi un sa te shuhem
jam beqare do ta djeg
premimet tende nuk me duhen

Qortimet tende nuk i ndjej
dhe vere do pi un sa te shuhem
jam beqare do ta djeg
premtimet tende nuk me duhen