TEKSTESHQIP

Elvana Gjata & Migena Gjata
Vendi Im
Lyrics

Elvana:
Sa here kur dita lind
Afrohem ne dritare
Me syt nga qielli lart, endrroj
Sikur je ketu

Sikur te kam pran dhe t'perqafoj

Migena:
Sa here qe kur dita lind
Afrohem ne dritare
Me syt nga qielli lart, endrroj
Sikur je ketu
Sikur te kam pran dhe t'perqafoj

Te them te dua
Eja me pran tek mua
Ne vendin tim e kam gjithçka
Se aty fle ky shpirti im
Te them te dua
Kudo te jem te dua
Ne vendin tim e kam gjithçka
Qe do shpirti im

Sa here malli me merr
Shikoj nga horizonti
E te imagjinoj, endrroj
Sikur vij aty
Te shikoj me sy
E te shtrengoj

Te them te dua
Kudo te jem te dua
Ne vendin tim e kam gjithçka
Qe do shpirti im

DËRGOI: