TEKSTESHQIP

Erion Korini & Greta Koçi
Kush Ka Faj
Lyrics

(Erioni)
Fati edhe loja
teater jane per mua
te shoh i kam dy sy
por e di qe zemra vuan

(Greta)

Arsyen pse te dua
nuk mund ta them kur do ti
veten do ta ruaj
dhe fal kur ti se diiii
refreni

(Greta)

Ti vetem prit

(Erioni)
Jo ti smund te jesh e imja

(Greta)

Jo ti mos ik
Jam e ndrojtur dhe nuk doja
Ooo
Vetem kam frike
Se dija ke t'besoja
(Erioni)

E mos ma thuaj mua
Sepse vuaj...

(Greta)
Koha eshte nje film
Por drame jeten se dua
Ndoshta ty nuk te pelqen
Njeri me mua sluan

erjoni
Aktor ne film nuk jam une
Por Ti ti me lendon
Te pres di dhe nje jetë
Dilema te mundon
refreni
(Greta)

Ti vetem prit

(Erioni)
Jo ti smund te jesh e imja

(Greta)

Jo ti mos ik
Jam e ndrojtur dhe nuk doja
ooo
Vetem kam frike
Se dija ke t'besoja

(Erioni)

E mos ma thuaj mua
Sepse vuaj
(2 her)
refreni
(Greta)
Ti vetem prit

(Erioni)
Jo ti smund te jesh e imja

(Greta)
Jo ti mos ik
Jam e ndrojtur dhe nuk doja
Vetem kam frike
Se dija ke t'besoja

(Erioni)
E mos ma thuaj mua
Sepse vuaj

DËRGOI: