TEKSTESHQIP

Erno
Melankolia
Lyrics

Identik si yjet, kur terri i nates bjen
Je kon rreze drite, n’erresiren tem.
Po ti mo nuk je, po ti mo nuk je, po ti mo nuk je.

E melankolia, mu rehat spo m’len
Se di ti qysh nihesh, kur permenet emri jem.
Nuk e di a t’dhem, nuk e di a t’dhem
Nashta se ki problem.

Ndjenjat e tua i vrej edhe prej larg,
E di ti qysh nihesh edhe nese s’jem bashke
Prej meje s’mun mshef sen, se dikur m’dhe gjithqka
E gjithqka qa nin tash o ni ndjesi e shprazt

Mon bebe, ti mo sje!
Alkool, fundosje.
A t’kujtohet kem bo be: “Na dy t’ndam, as n’qiell!”
Andrrat as niher me u tret, asniher dashnine me hjek.
TASH JE RRETHU ME NJERZ TJERE! -.-

E tii

Identik si yjet, kur terri i nates bjen
Je kon rreze drite, n’erresiren tem.
Po ti mo nuk je, po ti mo nuk je, po ti mo nuk je.

E melankolia, mu rehat spo m’len.
Se di ti qysh nihesh, kur permenet emri jem.
Nuk e di a tdhem, nuk e di a tdhem
Nashta se ki problem.

100 vet rreth meje, Po s’je ti o vetmi
Shume zhurme rreth meje, po s’fol ti o qetsi
S’ke dasht spotlight me mu veq privatsi

Mon bebe, mon bebe, ti mo sje, ti mo sje!
Gabimet s’du me i ngjeh, se veq bohna dhe.
A kom drejt mo me t’vet, tash kah je? Tash kah je?
Kur m’the t’kom per jete!
A m’ke rrejt? A m’ke dasht vertete?!

Sa e ron osht nostalgjia
Kur era jote o n’tesha t’mija.
S’t’kisha taku po ta dija, qe kaq shume vrehet vetmia.
Sa here ki dasht per veti m’ki pas.

Identik si yjet, kur terri i nates bjen
Je kon rreze drite, n’erresiren tem.
Po ti mo nuk je, po ti mo nuk je, po ti mo nuk je.

E melankolia, mu rehat spo m’len
Se di ti qysh nihesh, kur permenet emri jem.
Nuk e di a t’dhem, nuk e di a t’dhem
Nashta se ki problem.
INFO
Asgjë nuk iu la rastit, prandaj ky materiali muzikor është finalizuar tek artdhashësit i plotësuar mjaft këndshëm me një videoklip, i cili u publikua me datë 19 Korrik 2022. Kompozitori i këngës dhe autor i tekstit është vetë këngëtari, teksa këngën e prodhuan PINT.