TEKSTESHQIP
Festivali i 20-të në RTSH
Festivali i 20-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Dhjetor të vitit 1981 në Tiranë.

Kënga fituese u shpall “Krenari e brezave”, muzika Fehim Ibrahimi, teksti Gjoke Beci, kenduar nga Ema Qazimi dhe Liliana Kondakçi.

Cmimi i dyte:
"Nusja e maleve", muzika Agim Prodani, teksti Arben Duka, kenduar nga Irma Libohova dhe Mefarete Laze.
"Drita e kongreseve", muzika Ferdinand Deda, teksti Kudret Isai, kenduar nga dueti Zeliha Sina - Petrit Lulo dhe dueti Valdete Hoxha - Bashkim Alibali.

Cmimi i trete:
"Me kujton ti ato vite", muzika Avni Mula, teksti Hysni Milloshi, kenduar nga Avni Mula dhe Alida Hisku.
"C lumturi na dha kjo jete", muzika nga Agim Krajka, teksti Arben Duka, kenduar nga Parashqevi Simaku dhe Irma Libohova.
"Agimet tona", muzika Flamur Shehu, teksti Luan Qafezezi, kenduar nga dueti Liliana Kondakçi - Adriana Ceko dhe dueti Lindita Theodhori - Tonin Tershana.
Festivali i 20-të në RTSH (1981)
  • Festivali i 20-të në RTSH
  • Viti: 1981
  • Array - Array
  • Teatri i Operas dhe Baletit
  • Prezantuesit: Ndriçim Xhepa & Anisa Markajan
  • TV: TVSH
  • Radio: Radio Tirana