TEKSTESHQIP

Flora Gashi
A T'kujtohem Dashuri (2011)

INFO
Shpërndarja e albumit është mundësuar nga produksionet Albatrade, Eurolindi dhe Jehona. Për materialin diskografik në fjalë, pubklimi i të cilit erdhi në vitin 2011, u përgatitën në total 8 këngë.
Image 101040
Image 118544
Image 118849
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: