TEKSTESHQIP

Fran Lucaj
Malesor Jam
Lyrics

Ju që m’ pyetni prej nga je
Shqipëtarinë e kam atëdhe
Nga Kosova der n’ Shqipëri
Kem nji gjak e jem vdhazëri

Moj Shqiponja nanë

REF.:
Malësor jam jetoj n’ gurbet
M’kan përkund me pushkë në djepë
Me na prekë komb e flamurë
S’falim kurrë
Malësor jam jetoj me besë
Kshtu kamë lindë e kshtu do të vdesë
Për famile për konak
Krejtë i japë

Më ka rritë Malsorja nanë
Mbi shkamb bukën e kam ngranë
Ma ka mësue fjalinë e parë
Mosê harro se je Shqipëtar

REF.:
Malësor jam jetoj n’ gurbet
M’kan përkund me pushkë në djepë
Me na prekë komb e flamurë
S’falim kurrë
Malësor jam jetoj me besë
Kshtu kamë lindë e kshtu do të vdesë
Për famile për konak
Krejtë i japë
INFO
Gjithçka u prit shumë mirë edhe falë faktit, që ky materiali muzikor vjen para një audience më të gjerë i realizuar mjaft këndshëm me një klip muzikor, i cili u publikua më 17 Gusht 2021. Autor i melodisë dhe orkestrues i këngës është Nikollë Nikprelaj, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Arsim Bunjaku.