TEKSTESHQIP

Gent Bushpepa
Prane Finishit
Lyrics

Yjet ne kte nate sonte po ndricojne me gjate
Ndizen si me nje magji nje deshire,
nje energji
Ti vrapo
I vetem sonte rend dhe pse rruga ty te tremb
Per nje ndienje qe te rremben
Sepse koha pas nuk kthen.
Ti vrapo
Dhe kur zjarri i kohes bosh
Te ka djegur s'ecen dot
Gjej pak force te ngrihesh prape
Te vazhdosh te ecesh

Ref:
Jo mos u ndal
Jo mos rri pas
Mos vono qe qe te shkosh lart
Merre veten nen kontroll
Thuaji diellit do te shoh
Do te dehesh do te humbesh
do te zgjohesh kur te mundesh
Sonte luaj si te jete,
e fundit nate ne kete qytet

Nuk ka gje ne bote qe ti nuk e ben dot sot
Qe nuk digjet nen pasion
Me nje flake qe te verbon
Mos ndalo!
Lodhjen mos e ndiej
Prane finishit atje tej,
tempuj drite do te gjesh
Duhet çastin ta rrembesh
Ti vrapo
Dhe kur zjarri i kohes bosh
Te ka djegur, s'ecen dot
Gjej pak force te ngrihesh prape
Te vazhdosh te ecesh

Ref:
Jo mos u ndal
Jo mos rri pas
Mos vono qe qe te shkosh lart
Merre veten nen kontroll
Thuaji diellit do te shoh
Do te dehesh do te humbesh
do te zgjohesh kur te mundesh
Sonte luaj si te jete,
e fundit nate ne kete qytet

Jo mos u ndal
Merre veten nen Kontroll
Thuaji diellit do te shoh
Do te dehesh do te humbesh
Do te zgjohesh kur te mundesh

Jo mos u ndal, mos vono gjate
Merre veten nen kontroll
Thuaji diellit do te shoh
Do te dehesh do te humbesh
Do te zgjohesh kur te mundesh
Sonte luaj si te jete,
e fundit nate ne kete qytet

Jo mos u ndal
Merre veten nen kontroll
Thuaji diellit do te shoh
Do te dehesh do te humbesh
Do te zgjohesh kur te mundesh
Sonte luaj si te jete,
e fundit nate ne kete qytet

DËRGOI: