TEKSTESHQIP

Genta Ismajli
Feel
Lyrics
(Feat. Ardian Bujupi & Dj Dalool)

1. (Genta)
Ëndërr mbajëm, ose ndalëm pak nuk rrezikon (o on)
Rri si n'ajër, se gjen fjalën dot që më mungon (o on)
Mos e le dhe pak, mos më gjatë, nuk kemi shumë kohë
Merre me ngut, je shumë sigurt, vetëm ti mu afro

Ref. 1x (Ardian & Genta)
You never get higher (ou o), Baby you just rise to the top (i ye)
U will miss the time (ou o), U will never feel like, feel like this again

2. (Genta)
Nisu në sulm, nuk ke çfarë humb, nëse me mua je
Shumë ti pak unë, shumë ti pak unë, të më ndjeje (e e e)
Mos e le dhe pak, mos më gjatë, nuk kemi shumë kohë
Merre me ngut, je shumë sigurt, vetëm ti mu afro

Ref. 1x (Ardian & Genta)
You never get higher (ou o), Baby you just rise to the top (i ye)
U will miss the time (ou o), U will never feel like, feel like this again

DËRGOI:
INFO
Më datë 5 Janar 2015, Genta Ismajli publikon videoklipin "Feel", në bashkëpunim me Ardian Bujupi & Dj Dalool. Muzika e këngës u punua nga Dj Dalool, teksti u shkrua nga Ardian Bujupi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Florent Boshnjaku. Videoklipi u prodhua nga Entermedia.