TEKSTESHQIP

Gjergj Suljoti & Fatbardha Hoxha
Përherë Me Këngë
Lyrics

Neper rruget tona
shkoj e vij gjithmone
lulet e gezimit gjith i pres
Cdo qelise e jetes
qe tek une pulson
vi tek ju edhe kengeve
Hyjne kenget dallge dallge
jeta jone sot
rrugeve te reja na kerkon
E na do te lire
dhe na do te forte
djellin ta lartojme permbi glob
Para jush kam erdhur
perhere me kenge
zemra mu peflak nga prushi i saj
aty jeni ju te dashur e te shtrenjte
kenge e arte deri ne damar

DËRGOI: