TEKSTESHQIP

Irkenc Hyka
Engjell
Lyrics

Mezi pres te te mbaj ne krahet e mi
Sa kam pritur per ty ti se di
Sa ka qielli yje per ty do ti falja
Dhe boten per ty do ta ndalja

Si ne enderr me ty sot jam zgjuar
Deri sot une nuk paskam jetuar
Qe tani boten ma ke ndryshuar
Sa kam prit qe do vij kjo dite
Zemres i dhe drite
Cdo fjale per ty kendohet me shpirt
Veten se ndaj nga ty
Per ty do jem aty prane

Mezi pres te te mbaj ne krahet e mi
Sa kam pritur per ty ti se di
Sa ka qielli yje per ty do ti falja
Dhe boten per ty do ta ndalja

Mezi pres te te mbaj ne krahet e mi
Sa kam pritur per ty ti se di
Sa ka qielli yje per ty do ti falja
Dhe boten per ty do ta ndalja

Sa kam prit qe do vij kjo dite
Zemres i dhe drite
Cdo fjale per ty kendohet me shpirt
Veten se ndaj nga ty
Per ty do jem aty prane

Mezi pres te te mbaj ne krahet e mi
Sa kam pritur per ty ti se di
Sa ka qielli yje per ty do ti falja
Dhe boten per ty do ta ndalja

Mezi pres te te mbaj ne krahet e mi
Sa kam pritur per ty ti se di
Sa ka qielli yje per ty do ti falja
Dhe boten per ty do ta ndalja
INFO
Projekti u prezantua tek publiku i realizuar nga ana vizuale edhe me anë të një videoklipi muzikor, të cilin e përgatiti Imagine Films. Ky videoklip u publikua me datë 19 Janar 2023. Kënga ka punuar si kompozitor vetë artisti, ndërsa autorë të tekstit janë Irkenc Hyka & Alban Kondi.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200