TEKSTESHQIP

Jonida Maliqi
Sonte
Lyrics
(Feat. Dj Blunt & Real 1)

[Hyrja: DJ Blunt]
Okay! DJ Blunt dhe Real Njo
Ladies what's up? We got Jonida in the house!
Yeah! The queen of RnB, baby!
Ladies, you're gonna love this one!

[Vargu 1: Jonida Maliqi]
Kur ti ndihesh bosh qielli nuk ka më erë
Edhe dielli të nxehë, ka nxi
Diçka po kërkon, ndoshta një vend të qetë
Të festohesh në det si shpëtim
Do t'festosh ku njerëz ka mbi 1 milion
Gjen këdo, pina colada je non stop

[Refreni: Jonida Maliqi]
Sonte vetëm një DJ mundet ty të shpëtoj
Me muziken që e pëlqen dhe notat e saj
Që të ndihesh i plotë ai është i vetmi shpëtim
Sonte vetëm një DJ mundet ty të shpëtoj
Me muziken që e pëlqen dhe notat e saj
Që të ndihesh i plotë ai është i vetmi shpëtim
Dëgjoje si vjen, si një aromë e mirë
Si nje ëndërr dëshirë që e ke ti, do të kërcesh
Dhe ky vend të mjafton se një zemër ti do ta gjesh
Emocion është pasqyrimi i mendjes sonë
Ti çliro se ç'ka kaluar është e kotë
Sonte vetëm nje DJ mundet ty të shpëtoj
Me muziken që e pëlqen dhe notat e saj
Që të ndihesh i plotë ai është i vetmi shpëtim
Sonte vetëm nje DJ mundet ty të shpëtoj
Me muziken që e pëlqen dhe notat e saj
Që të ndihesh i plotë ai është i vetmi shpëtim

[Vargu 2: Real 1]
Girl, put it work, e çojna ëndërrimin
Like a sold out show, sky is the limit
Get yo' hands feelin', you got it
We got it, çdo sekondë, çdo moment
Blunt, Jonida, we the best
[?]
Pllazha uje, Nike n'komb, press play
Just do it, just do it, sot na jena ma t'mirit krejt
Fresk të paktën, DJ, you got it, we got it

[Outro: Jonida Maliqi]
Sonte vetëm një DJ (DJ DJ DJ)
Sonte vetëm një DJ (DJ DJ DJ)
Sonte vetëm një DJ (DJ DJ DJ) mundet ty të shpëtoj
Me muzikën që e pëlqen dhe notat e saj
Që të ndihesh i plotë ai është i vetmi shpëtim
Sonte vetëm një DJ

DËRGOI: