TEKSTESHQIP

Kida
Vaj
Lyrics

(Ti vaj vaj, ti vaj vaj)
(PANDA)

N'emrin tem ti bojshe be, e m'thojshe
"Mi bebe, për ty gjuj pistoletë, mi bebe, mi bebe"
Po m'vesin "Ça ka t're? E pse me to nuk je?"
O le se nuk ja vlen, nuk ja vlen, nuk ja vlen

Oh, ti vaj vaj, ti vaj vaj
Se mo nuk je, mi bebe, bebe
Oh, ti vaj vaj, ti vaj vaj
Pse mo nuk jena qysh jem konë na, ti ki faj

Ke dashtë me lujt gangster-in
M'u sillë me loçka sherit
Vetit ja ke pa sherrin
Zemër, kurrë s'u bone njeri
Brand-i s'ta rrit nivelin
Ajo s'un ma zën mu venin
Gjithkujt si rrin Chanеl-i

A thu je pendu, je pendu?
Kur e sheh që krejt i ki, po s'ëm ki mu, s'ëm ki mu?
Ke menu që ki me m'gjet te tjerat

Oh oh, vaj vaj, s'o lehtë, normal
Je vonë, bye bye

Oh, ti vaj vaj, ti vaj vaj
Se mo nuk je, mi bebe, bebe
Oh, ti vaj vaj, ti vaj vaj
Pse mo nuk jena qysh jem konë na, ti ki faj

A ja vlejti?
Krejt m'i gjujt mbas shpine tan ato kujtime
Ah, bre, ku i gjen ti?
Kurrgjo s'o me ty njejtë si dje

Ça kom bo une për ty, ti s'ma dite asnjiherë
Kishe dashtë edhe njiherë, po nëpër ferr nuk hij dy herë
Zemrën tem ti sun e merr, harro, ti s'un ëm sheh, jo jo
S'na lidh mo sen, veç i njejti univers

N'emrin tem ti bojshe be, e m'thojshe
"Mi bebe, për ty gjuj pistoletë, mi bebe, mi bebe"
Po m'vesin "Ça ka t're? E pse me to nuk je?"
O le se nuk ja vlen, nuk ja vlen, nuk ja vlen

Oh, ti vaj vaj, ti vaj vaj
Se mo nuk je, mi bebe, bebe
Oh, ti vaj vaj, ti vaj vaj
Pse mo nuk jena qysh jem konë na, ti ki faj

(Vaj vaj, ti vaj vaj)
(Vaj vaj, ti vaj vaj)

DËRGOI:
INFO
Nuk mund të nënvlerësohej një aspekt kaq i veçantë, ndaj, projekti muzikor është finalizuar para shikuesve i ilustruar nga sfera vizuale edhe me anë të një videoklipi, për produksionin e të cilit u përkujdes Capturehood. Ky videoklip u publikua më 23 Nëntor 2023. Vija melodike dhe teksti është punuar nga Tonic, Denk, Dj Bannzz & DorantBeats, teksa audio vjen e kompletuar në studio dhe në bashkëpunim nga Panda Music.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200