TEKSTESHQIP

Kolë Oroshi
Bija Ime
Lyrics

Diten Kur Me The Se Dashni
Ke Gjet E Kuptova Qe Je
Rrit Doren Me Ja Dhon E
Perhajer Mei Thon Qenka
Shume E Rend Kjo Dite

Tjeret Po Gezohen E Une
Se Po Muj Se Ti Bija
Ime Po Pret Deren E
Huj Dhimbja E Gezimi
Sot Mu Kan Perzi Lot
Nuk Du Met Pa Kur Del
Nga Kjo Shpi Sa T'Jet
Kjo Jet Deren E Ke Te
Hap Lumturi Dhe Gezime
Zoti Ju Dhont

TEKSTI DY

Diten Kur Me The Se Dashni
Ke Gjet E Kuptova Qe Je
Rrit Doren Me Ja Dhon E
Perhajer Mei Thon Qenka
Shume E Rend Kjo Dite

REFRENI DY

Tjeret Po Gezohen E Une
Se Po Muj Se Ti Bija
Ime Po Pret Deren E
Huj Dhimbja E Gezimi
Sot Mu Kan Perzi Lot
Nuk Du Met Pa Kur Del
Nga Kjo Shpi Sa T'Jet
Kjo Jet Deren E Ke Te
Hap Lumturi Dhe Gezime
Zoti Ju Dhont

DËRGOI: