TEKSTESHQIP
Kur Vjen Pranvera 1990
Ky koncert u zhvillua më 2 Prill 1990. U prezantua nga Jonida Veli. Morën pjesë 19 këngë. Këngë e veçantë, si për tekstin si për muzikën, që shijohet edhe sot e gjithmonë është kënga "Dy gjysma molle" me muzikë të Gazmend Mullahit dhe tekst të Musa Vyshkës (që e ka tekstin e vetëm për këngë, si në këto koncerte të pranverës, ashtu edhe në festivale). Kënga "Lulet e majit i çel ne janar", gjendet në you tube me një titull tjetër "Dashuria s'njeh sekret".
Kur Vjen Pranvera 1990 (1990)
  • Kur Vjen Pranvera 1990
  • Viti: 1990
  • 02/04/1990 - 02/04/1990
  • Prezantuesit: Jonida Veli
  • TV: Rtsh
  • Radio: Radio Tirana