TEKSTESHQIP

Ledina Çelo
Fal
Lyrics

Iken jeta shpejt vrapon
dhe nje muaj duket çast
e si mundem te gezojme
jo te ndare, por vec se bashke

Sa e shkurter eshte kjo jete
themi shpesh tek bisedojme
por dikush ne sa na prek
ne çast e harrojme

Per nje fjale ashtu kot
prishet befas nje miqesi
dhe askush nuk i del zot
falja zhduket ne meri

Refreni :

O ti zemer njerezore
pa degjoje zerin tim
fal se jeta eshte e shkurter
se jeton dhe nje pendim
ndan dy njerez padrejtesisht
nje kapriço xhelozi
dhe pse duhen çmendurisht
falja ndalet ne kufi

(2 here)

DËRGOI:
INFO
Kompozitor është Luan Zhegu, teksti u përgatit nga Alqi Boshnjaku, ndërsa arranzhimin e mori përsipër Miron Kotani.