TEKSTESHQIP

Ledina Çelo & Dren Abazi
Me Ndez
Lyrics

Lart në qiell, si aromë
Zëri im, mbërrin tek ti
Ti nuk më sheh
Por më ndjen, më kërkon
Ti vjen ngadalë
E më shtrengon

Loja atë natë ka filluar
Atë natë kur të dy u pamë në sy
Jo, nuk më flet
Fryma jote më mbulon
Më ndez në shpirt
Si këngë

Më bën të ndjehem çupëlinë
Drithëroj
Jemi të dy dhe kjo mjafton
Jeta këtu sërish fillon
Ti s'më jep kohë
Për t'u menduar
Ore e çast e dashuruar
Si melodi, le të vazhdojë
Të mos ndalojë

Përse, na duhen ne premtimet
Ti si një Diell
Ndizesh fort
Kur vij të pres, ti më kërkon
Me një gjest më pushton
Nuk jam e lirë pa ty

Më bën të ndjehem çupëlinë
Drithëroj
Si dy fëmije, ne kemi frikë
Që lojën ta fillojmë
Jo, s'kemi kohë për t'u menduar
Orë e çast e dashuruar
Si melodi, le të vazhdojë
Të mos ndalojë

Më përqafo
Botën, ndalo!
Në qiell, lart një yll u ndez
Si të jetë një shenjë

Më bën të ndjehem çupëlinë
Drithëroj
Si dy fëmije, ne kemi frikë
Që lojën ta fillojmë
Jo, s'kemi kohë për t'u menduar
Orë e çast e dashuruar
Si melodi, le të vazhdojë
Të mos ndalojë...

DËRGOI:
INFO
Ky produkt muzikor është finalizuar tek shikuesit i ilustruar mjaft mirë me videoklip muzikor, për video produksionin e të cilit u përkujdes MAX Production. Ky videoklip u publikua më 11 Dhjetor 2012. Kompozitor është Dren Abazi, ndërsa për tekstin u përkujdes Olti Curri.
Renditja:
Top 200