TEKSTESHQIP

Leonora Jakupi
Këngë Për Babin
Lyrics

Do te kepusja nga qjelli veq nje re pa shi e do ta ngarkoja me lotet e mi po per ty babi lotet jan te rend se gjithom me thojshe vaji kthehet ne kemb

per ditlindjen time mungon nje urim mungon nje buzqeshje edhe nje perqafim me shum se gjdo gje heshtaj po me vret un te puth fotografin si kur po me flet,

babi ne na ndau jeta pa per pergdhelen tende me rrite gersheta ooooooo babi ne na ndau jeta pa pergdheljen tende me rritet gersheta

sa te kam ne zemer do te jam krenare lule trendafile do te qelin mbi varre ne qjell te kosoves nje yll s'shuhet me ti re per ket tok un jetoj per ta

babi ne na ndau jeta pa pergdheljen tende me rritet gersheta. oooooooo babii ne na ndau jeta pa pergdheljen tende me rrite gersheta.

RF. babi ne na ndau jeta pa pergdheljen tende me rritet gersheta ooo babi ne na ndau jeta pa pergdheljen tende me rritet gersheta .

DËRGOI:
INFO
Komponues i muzikës dhe arranzhues i muzikës rezulton të jetë Naim Krasniqi, teksa kënga vjen me vargje nga Fatmir Muja.