TEKSTESHQIP

Lori
Pa Trashëgimtar
Lyrics

E di që s'më do dhe ti
sonte po shkon ke vendos
je aq kokfortë.
Zemra më thehet
se kjo kohë nuk kthehet
dhe ti plagos aq fort .
Kot lotët e mi rrjedhin
problemet nuk i zgjedhin
se ti po shkon.
Në jetë para meje
sonte shfletohet
cdo gjë mbaron pa zhurmë
asgjë s'kam prej teje
që të më kujtohet
kjo dashuri s'ka gjurmë.
Veq një fëmijë ta kisha
sonte e fortë do të isha
se ti po shkon

ref : Merri të gjitha merri
asgjë nga ti nuk më duhet mua
lëri për mua leri
lotët dëshmi.
Pse të dua , jo nuk e urrej jetën
Pse nga ti do jetoj e ndarë
unë e urrej e urrej veq veten,
se s'kam nga ti ,asgjë.

Merri të gjitha merri
asgjë nga ti nuk më duhet mua
lëri për mua leri
lotët dëshmi.
Pse të dua , jo nuk e urrej jetën
Pse nga ti do jetoj e ndarë
unë e urrej , e urrej veq veten ,
se s'kam nga ti ,veq një trashëgimtar .

DËRGOI:
INFO
Vija melodike dhe teksti u shkruajt nga Ilir Berani, teksa kënga vjen me orkestrim nga Nexhat Mujovi (Wirusi).