TEKSTESHQIP

Lori
Veç I Imi
Lyrics

çuni bukur sa e del te dera shpejt i vjie pas vashat e tjera, çuni bukur po doli n'dritare grumbull vijen pas vashat hashiqare.

ref:(4her)
hikni moj, hikni moj se plasa,hikni vasha se me doli tymi, ne ket loj ju nuk jeni gjasa,veq i imi çuni asht i imi.

ref:(4her)
hikni moj, hikni moj se plasa, hikni vasha se me doli tymi, ne ket loj, ju nuk jeni gjasa,veq i imi quni asht imi,veq i mi quni asht i imi

DËRGOI:
INFO
Komponues i muzikës dhe autor i fjalëve të tekstit rezulton të jetë Ilir Berani, teksa autor i orkestrimit është Marjan Filipovski (MAKI).