TEKSTESHQIP

Lori
Per Ty Jetoj
Lyrics

Pa ty më s'dua t'jetoj,
në këtë jetë me mall ty po të kërkoj,
dua të t'kem pranë këtu,
buzën ta shijoj,
je ai që dua,
unë thjeshtë e pranoj.

O shpirti im për ty jetoj,
çdo minutë me ty ëndërroj,
kur t'kam pranë botën e harroj,
ty të zgjodha,
kurrë s'të ndërroj,
jo kurrë më.

Si mundem t'jetoj kështu,
unë pa ty sa mall kam,
të shoh unë ty,
dua të t'kem pranë këtu,
buzën ta shijoj,
je ai që dua,
unë thjeshtë e pranoj.

O shpirti im për ty jetoj,
çdo minutë me ty ëndërroj,
kur t'kam pranë botën e harroj,
ty të zgjodha,
kurrë s'të ndërroj,
jo kurrë më.

O shpirti im për ty jetoj,
çdo minutë me ty ëndërroj,
kur t'kam pranë botën e harroj,
ty të zgjodha,
kurrë s'të ndërroj,
jo kurrë më.

DËRGOI:
INFO
Bëhet hit kur ka dhe klip, prandaj materiali muzikor u paraqit në tregun e gjerë të muzikës i ilustruar nga ana vizuale edhe me një videoklip, video produksioni i të cilit është përgatitur nga Pro Video. Videoklipi u publikua më 10 Korrik 2012. Muzika e këngës ka punuar si kompozitor Don Arbas, ndërsa tekstin e përgatitën Profa & Loco.