TEKSTESHQIP

Manjola Nallbani
Perse Te Dua
Lyrics

Fjalë dhe vetëm fjalë, vetëm fjalë
Të tjera puthje dhe ledhatime
Fjalë edhe më fal, dhe të fal
Të tjera shpresa e sa zhgënjime

Ti dhe vetëm ti
Më braktise dhe tek unë ti rikthehesh
...kthehu përsëri
Thuam, thuam, thuam pse të dua, s'e di

Se unë e di
Syri yt nën qerpik
Më thërret kur do t'ik
Zemër e çmëndur e dehur e do një mik
Dhe sado të shkoj larg
Shpirti yt endacak
Tek unë do t'vijë ai

Se unë e dua
Syrin tënd nën qerpik
Zemër e çmëndur e dehur e do një mik
Pse s'më sheh dot në sy?
Pse nga një u bëmë dy?
Vallë s'i humbi u shua kjo dashuri?

Kush hyri mes nesh dhe tallet e qesh
…ma thuaj ta di
Kë dashuri gënjen, po gënjen ti tani?

(përsëritet nga fillimi)

Se unë e dua
Syrin tënd nën qerpik
Me therret kur do t'ik
Zemër e çmëndur e dehur e do një mik
Pse s'më sheh dot në sy?
Pse nga një u bënë dy?
Vallë s'i humbi u shua kjo dashuri?
Pse s'më sheh dot në sy?
Pse nga një u bënë dy?
Vallë s'i humbi u shua kjo dashuri?

DËRGOI: