TEKSTESHQIP

Meda & Vjollca Haxhiu
Cop Cop
Lyrics

Meda:
Ti je ti unë jam unë
ti vdes me u ba si unë,
jo jo,jo nuk vun
o për ty bafsha lum.
Vjollca:
Shih shih kush po fol
zemrën tande e kam n'dorë,
gjynah po m'vjen
e lakmon poziten tem.

Ref:

Cop cop jem tu u ba
ska dashni pa u përla,
o cop cop jem tu u ba
kështu dashnia lezet ka.

Meda:
Ditë e natë kem debat
me u përla e kem në gjak,
jo jo,kshtu nuk bon
çdo konflikt zgjidhje don.

Vjollca:
Shih shih,sa i mirë je ba
për konflikt dorën t'a dha,
gjynah po m'vjen
e lakmon poziten tem.

Ref:
Cop cop jem tu u ba
ska dashni pa u përla,
o cop cop jem tu u ba
kështu dashnia lezet ka.

Ref:
Cop cop jem tu u ba
ska dashni pa u përla,
o cop cop jem tu u ba
kështu dashnia lezet ka.

DËRGOI:
INFO
Melodinë dhe orkestrimin e punoi Nexhat Mujovi (Wirusi), teksa autor i tekstit është Ghulo.