TEKSTESHQIP

Mentor Kurtishi
Plage Qe Dhemb
Lyrics

Qa ka ma keq,
Qa ka ma zi,
Pse me u nda o me dashni,
Qa ka ma keq,
Qa ka ma rralle
Mos me pa atë qe e do

Je plagë plagë qe dhemb,
Pajtimi me ty,
O aq i jete,
Je plagë plag qe dhemb,
Nese s'jam me ty,
ma mire me vdek

Qa jam tu hjek,
Qa jam tu vujt,
U bafte mire se ka me lujt,
Qa ka ma keq,
Qa ka ma rralle,
Mos me pa atë qe e do

Je plage qe dhemb,
Pajtimi me ty,
O aq i jete,
Je plage qe vjell,
Nese S'jam Me Ty,
ma mire me vdek

Je plagë plagë qe dhemb,
Pajtimi Me Ty,
O ilaq i je,
Je plagë plagë qe vjell,
Nese s'jam me ty,
ma mire me vdek

DËRGOI:
INFO
Në mënyrë që ta shijojmë edhe më shumë, ky produkt muzikor u bë i disponueshëm në ekranet tona i plotësuar shumë bukur me anë të një videoklipi, për produksionin e të cilit është kujdesur BUG Production. Videoklipi u publikua me datë 20 Gusht 2022. Komponimin dhe okestracionin e shkroi Nexhat Mujovi (Wirusi), teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Ghulo.
Renditja:
Top 200