TEKSTESHQIP

Mimoza Shkodra
Mu Ma Le Fajin
Lyrics

Mu ma le fajin,
Mu ma le, mu ma le fajin,
Sa gabime ne ty gjeta...

Jo nuk ta fali,
Ty nuk ta fali
Prej teje msova
Nuk jemi perfekt
Sa shume kujtime
I kthym ne dhimbje
Sot e pranoj se nuk ishim te njejt

Ndoshta gabum ne
ndoshta u lendum ne
ndoshta nuk e di
jo nuk e di

A kishe faj ti ndoshta
Kisha faj une ndoshta
Nuk di pse
Mu fajin ma le

Ref.:
Mu ma le fajin,
Mu ma le, mu ma le fajin,
Sa gabime ne ty gjeta
E prap zemer te desha (2x)

S'lahen gjynahet o jeta ime
Tu thon me zemer te dua ty drit
Mdoje si emer apo si femer
Cfare te mendoj kur ti me nuk ke shpirt


Ndoshta gabum ne
ndoshta u lendum ne
ndoshta nuk e di
jo nuk e di

A kishe faj ti ndoshta
Kisha faj une ndoshta
Nuk di pse
Mu fajin ma le

Ref.:
Mu ma le fajin,
Mu ma le, mu ma le fajin,
Sa gabime ne ty gjeta
E prap zemer te desha (2x)

DËRGOI:
INFO
Për tu parë dhe kuptuar më mirë, materiali muzikor ka ardhur para shikuesve i plotësuar tejet mirë me videoklip, produksioni i të cilit është përgatitur nga Pro Video. Ky videoklip u publikua me datë 23 Nëntor 2018. Kompozimi dhe okestracioni vjen si krijim nga Marsel Gunga, kënga mbart vargjet e shkruara nga 2 Step, ndërsa producentët audio rezultojnë të jenë Gravity Music.