TEKSTESHQIP

Mira Konci
Jam Eva
Lyrics

Njoha token
Preka zjarrin
Etjen shova
Ne agimin e kesaj bote

Renda naten
Doja diellin
E zbulova neper valet e nje deti

Faljen e mekatit
Nuk ma dhane ne kete jete
Jam e para grua
Dashurine do ta lind per ju
Se e dua jeten

Ref
Erdha une ne kete bote
Ty te gjeta
Sa kerkova te di te verteten
Zjarrin ndezem te dy
Lindi jeta
Dhe pse mekatin se pranoj
Jam Eva

Do ta lind per ju
Zjarrin dashurine
Do ta mbaj te gjalle
Ne fundin e kesaj bote
Dhe ne perendim
Diellin do ta zgjoj
Do rindez serish
Agimin e kesaj bote
INFO
Për melodinë dhe për arranzhimin punoi Shpëtim Saraçi, teksa autor i tekstit është Pandi Laço.