TEKSTESHQIP

Neki Emra
Te Vdes Apo Te Pres
Lyrics

Burri se ka të lehtë
Të nxjerr lot...
E ato mua sot
Më dalin plot...

Një dhimbje të madhe
E kam në zemër
Nuk po më lë rehat
Edhe gjumin po më nxjerr

Ndoshta një tjetër jetë
Do jemi prap bashkë
Deri atëherë tregomë
Si unë të jetoj...

Si ta duroj o vetën unë
Kur e di se të humba vet
Të lutem,të lutem
Ti më trego...

Një shenjë ma jep ti
A të vdes apo të pres
Të lutem veq një fjalë
Veq atë e dua nga ti...

O ti më trego
Një shenjë ti ma dergo
Vetëm një fjalë unë e dua
A të vdes apo të pres...

Hape zemrën...
Dhe me fal ti mua
Se beson...
Nuk mendova asgjë keq

Të lutem ti mos më dëno
Nuk e dita se
Do të lëndoja aq shumë

Ndoshta një tjetër jetë
Do jemi prap bashkë
Deri atëherë tregomë
Si unë të jetoj...

Si ta duroj o vetën unë
Kur e di se të humba vet
Të lutem,të lutem,të lutem
Ti më trego....

Një shenjë ma jep ti,
A të vdes apo të pres
Të lutem veq një fjalë
Veq atë e dua nga ti

O ti më trego...
Një shenjë ti ma dërgo
Vetëm një fjalë unë e dua
Të vdes apo Të pres...

DËRGOI: