TEKSTESHQIP

NRG Band
Mingjesi
Lyrics
(Feat. Edi King)

Mëngjesi i ftoht, ora gati katër, gjelat thrrasin ditën,
Unë e urrej natën, unë e urrej natën
Tingujt e qetë në radion e vjetër
Shishet e zbrazta dhe asgjë tjetër
Pse nuk e di, më le vetëm ti, fryt i dashurisë me mua qanë tani

Refreni
Ti je në çdo ëndërr time por shumë larg e jetës sime, sime je
Ti je çdo herë n'mendjen time, por je vetëm në kujtime
Këto fjalë që unë i them, janë fjalë të zemrës sime, zemrës mjerë
Ti gjithmonë do të jetosh në këtë këngën time.
Ti je çdo herë n'mendjen time

Mëngjesi i ftoht, ora gati katër, gjelat thrrasin ditën,
Unë e urrej natën, unë e urrej natën
Tingujt e qetë në radion e vjetër
Shishet e zbrazta dhe asgjë tjetër
Pse nuk e di, më le vetëm ti, fryt i dashurisë me mua qanë tani

Refreni
Ti je në çdo ëndërr time por shumë larg e jetës sime, sime je
Ti je çdo herë n'mendjen time, por je vetëm në kujtime
Këto fjalë që unë i them, janë fjalë të zemrës sime, zemrës mjerë
Ti gjithmonë do të jetosh në këtë këngën time.
Ti je çdo herë n'mendjen time

DËRGOI:
INFO
Kompozitor është Gezim Hasku, ndërsa autor i fjalëve të tekstit është Mithat Sadiku.