TEKSTESHQIP

Offchestra
Dimeroj
Lyrics

Dimërooo, dimëroj siç dimërova!

(hej hoo hoo hej hoo hoo hej)

Kush i la yjet pa gjumë?
Kush u çmend' e u bë lumë?
Kush e shkeli dashurinë?
Zemëroi dhe perëndinë! x2

Ku verove verën oo?
Ku vjeshtove vjeshtën oo?
as verova, as vjeshtova,
dimëroj siç dimërova! x2

Kur këndon kopeja n'male,
kur këndon burimi zallin,
të ka dashur dashuria,
të bekon dhe perendia! x2

Ku verove verën oo?
Ku vjeshtove vjeshtën oo?
as verova, as vjeshtova,
dimëroj siç dimërova! x2
INFO
Në mënyrë që të pritet sa më mirë, ky produkt muzikor erdhi në tregun e gjerë të muzikës artistikisht edhe me një videoklip, për video produksionin e të cilit është bashkëpunuar me Artan Minci & Tanju Suleyman Prima Future. Ky videoklip u publikua më 26 Mars 2023. Kënga kanë punuar së bashku si kompozitorë Ardit Gjebrea & Gazebo, autor i tekstit është Xhevahir Spahiu, ndërsa arranzhimi u krijua nga vetë këngëtarët.