TEKSTESHQIP

Poni & Ylli Baka
Nuse O Moj Zemëro
Lyrics

Ylli :
O nuse o zemero
Nuse moj nuse
E do djalin apo jo
Nuse moj nuse(×2)

Poni:
E dua si nuk e dua
Moj neno moj xhano
Drite e syve eshte per mua
Moj neno moj xhano (×2)

Ylli:
O nuse o zemero
Nuse moj nuse
E do vjehrren apo jo
Nuse moj nuse(×2)

Poni:
E dua si nuk e dua
Moj neno moj xhano
Nene e dyte moj je per mua
Moj neno zemero(×2)

Ylli:
Nuse o moj zemero
Nuse moj nuse
E do vjehrrin apo jo
Nuse moj nuse(×2)

Poni:
Me kafe do ta sajdis
Moj xhano moj zemero
E kemi babane e shtepise
O xhano o zemero (×2)

Ylli:
Me pelqejne fjalet qe thua
Ne do ata me do e mua(×2)

Poni:
Do ata me do dhe mua
Cme pelqejne fjalet qe thua(×2)

DËRGOI: