TEKSTESHQIP

Redon Makashi, Aleksandër Gjoka & Elton Deda
Remember Rock&roll
Lyrics

Zilja s'më zgjon
Kur ora shkon dymbëdhjet
I evitoj lajmet e zeza në gazet
Kafen e pres në oren dy me një ferrnet
Sa më pëlqen, ky rritëm jete pa diell

Rritmin tim ti pse e shan'
Një moralist, një pije ndanl
Në k'të kaus rrezistoj
Rock n roll un jetoj

Ref:
Hej remember rack n roll
Hej remember rack n roll
Hej remember rack n roll
Hej remember rack n roll

Zilja s'më zgjon
Dhe kur ora shkon dymbëdhjet
I evitoj lajmet zeza në gazet
Të vjetra jan, një pal këpuc nga rrug e gjat
Por kjo muzik, ende të ri shpirtin ma mban

Në k’të kaus s'rezistoj
Me rock n roll un jetoj
Horizontin e shikoj
Ai ka ngjyrën rock n roll

Ref:(4x)
Hej remember rack n roll

Jo asgjë s’na ndan
Dua t’jem i lir
Rock n roll në pafundsi

Ref:(4x)
Hej remember rack n roll
INFO
Autor i tekstit është Pandi Laço.