TEKSTESHQIP

Remzie & Nexhat Osmani
Merre Merre Zemrën Time
Lyrics

[Nexhati:]
5 dakika a mi fal
falmi o pash shpirtin tand
një mijë her tkam than të du
të du të du te dua shum

Po vazhdoj prap met thanë
shumë të dua moj aman
Të ka falë zoti veç për mu
të du të du të dua shum.

[Remzia:]
Merre merre zemrën time
zemrën time e jeto
ather do ta dish
sa sa sa të donë

Falmi falmi syt e tu
se krejt bota janë për mu
ather do ta dish
sa sa sa të du

[Nexhati:]
ti je vet je vet jeta
o moj shpirt moj zemrush
sikur unë stë do kërkush
Të du të du të dua shum

Po vazhdoj prap met thanë
shumë të dua moj aman
Të ka falë zoti veç për mu
të du të du të dua shum.

[Remzia:]
Merre merre zemrën time
zemrën time e jeto
ather do ta dish
sa sa sa të donë

Falmi falmi syt e tu
se krejt bota janë për mu
ather do ta dish
sa sa sa të du

DËRGOI:
INFO
Komponimin dhe tekstin e mori përsipër Remzie Osmani, teksa autor i orkestrimit është Alban Furtuna.