TEKSTESHQIP

Rovena Stefa
Kthehem Prapë
Lyrics

Kohen lashë pas
Edhe te ti po kthej
Në këtë qytet mes ëndrrash të të gjej
Çdo gjë e largët ngjan
Si në një oqean
Eshtë si një ëndërr në gjumë

Nga thellësitë kujtimet zgjohen shpejt
Edhe më kthejnë prapë në të parën jetë
Çdo vend që e shikoj nga një kujtim zbuloj
e ti më puth e ti më flet
Kush në kët’ botë s’ka humbur dashuri
nuk e di
sa i madh është ky mall
I madh si deti me valë
Në këtë qytet e huaj jam tani
Njerëz shoh por ti askund nuk je
Pa histori mbetëm ne

Do të kthehem prapë edhe shumë larg do të shkoj
Orë edhe netë pa ty do të jetoj
Ti dashuri e parë je hi edhe je zjarr
Eshtë e vështirë të të harroj
Kush në kët’ botë s’ka humbur dashuri
nuk e di
sa i madh është ky mall
I madh si deti me valë
Në këtë qytet e huaj jam tani
Njerëz shoh por ti askund nuk je
Pa histori mbetëm ne

Kush në kët’ botë s’ka humbur dashuri
nuk e di
sa i madh është ky mall
I madh si deti me valë
Në këtë qytet e huaj jam tani
Njerëz shoh por ti askund nuk je
Pa histori mbetëm ne

DËRGOI:
INFO
Kompozitori i këngës dhe autor i orkestrimit rezulton të jetë Alfred Kaçinari, teksa kënga vjen me tekst nga Armand Trebicka.