A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Rozana Radi

Ma Thuaj Ti ➡ Do Tell Me

 Shqip ➡  Anglisht
Not Yet Rated

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: Edita S.


Ma Thuaj Ti

Mjaft, mos më bërtit të lutem
Nuk jam fajtore nëse ti s'më do
Mbyllma derën, asnjëherë nuk futem
Në sy të vajzës keq mos më trajto
Netëve dëgjoj kur ti asaj i thua
Se unë nuk jam, nuk jam për ty
E unë vdes çdo ditë pa e jetuar
Se u çmënda për ty

Ma thuaj ti sa vlen tani kjo jetë për mua
Thuaja ti fëmijës tonë që nuk ju dua
Thuaja ti sa shumë unë ty të kam duruar
Thuaja ti
Ta them unë ty ku e gjej forcën për t'u çuar
Ta them unë ty kush është motiv për të jetuar
Ma thuaj ti pse një baba është i munguar
Ma thuaj ti

Mjaft, mos bërtit të lutem
Nuk jam fajtore nëse ti s'më do
Mbyllma derën, jo nuk futem
Në sy të vajzës keq mos më trajto
Sa e varfër zemra jote
Tani mbaroi, asgjë nuk vret
Të ndjek vetëm hija jote
Ta them në sy
Do di t'ia dal dhe vetë

Ma thuaj ti sa vlen tani kjo jetë për mua
Thuaja ti fëmijës tonë që nuk ju dua
Thuaja ti sa shumë unë ty të kam duruar
Thuaja ti
Ta them unë ty ku e gjej forcën për t'u çuar
Ta them unë ty kush është motiv për të jetuar
Ma thuaj ti pse një baba është i munguar
Ma thuaj ti

Të ishe ti
Në vëndin tim njëherë
Të dije si ish dhimbja
Kur jetën tënde unë sillja në jetë
Të ishe ti
Por ti nuk ishe asnjëherë
Të fala i mallkuar
Por vetëm këtë herë

Ma thuaj ti sa vlen tani kjo jetë për mua
Thuaja ti fëmijës tonë që nuk ju dua
Thuaja ti sa shumë unë ty të kam duruar
Thuaja ti
Ta them unë ty ku e gjej forcën për t'u çuar
Ta them unë ty kush është motiv për të jetuar
Ma thuaj ti pse një baba është i munguar
Ma thuaj ti

Ma thuaj ti


Do Tell Me

Enough, please do not yell at me,
I am not guilty if you do not love me,
Close the door, no, I will not enter,
Do not mistreat me in front of our daughter,
At night I hear you tell her,
That I am not meant for you, not meant for you,
And I die each day without living it,
Because I am losing my mind over you.

Tell me now the value of my life,
Tell our child that you do not love us,
Do tell how much I have endured from you,
Do tell!
I tell you where I find the force to stand up,
I tell you what the motive is to live,
Do tell me why a father is missed,
Do tell me.

Enough, please do not yell at me,
I am not guilty if you do not love me,
Close the door, no, I will not enter,
Do not mistreat me in front of our daughter,
How poor is your heart,
Now it is over, nothing kills,
Only your shadow follows you,
I will tell you to your face,
I will succeed even if alone.

Tell me now the value of my life,
Tell our child that you do not love us,
Do tell how much I have endured from you,
Do tell!
I tell you where I find the force to stand up,
I tell you what the motive is to live,
Do tell me why a father is missed,
Do tell me.

If you were
In my place even once,
To understand the pain
When I was bringing your life into the world,
If you were
But you never were,
Greetings oh you accursed,
But only this one time.

Tell me now the value of my life,
Tell our child that you do not love us,
Do tell how much I have endured from you,
Do tell!
I tell you where I find the force to stand up,
I tell you what the motive is to live,
Do tell me why a father is missed,
Do tell me.

Do tell me!

Edit Translation
Kjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
teksteshqip.com © 2007 - 2019