TEKSTESHQIP

Shkumbin Ismaili
Se Ç'mu Desh
Lyrics

mendova se çdo gjë mbaroi
ja fala zemrën, ajo shkoi

asnjëherë nuk e kuptova
pse ishte e vështirë
ti them asaj unë lamtumirë
2x

ref:
se ç'mu desh të takoj unē përsëri
të filloj të mendoj prapë në ty
s'më ka mbetur asgjë tjetër veç të hesht
ta takoj edhe një herë se c'mu desht
2x

vendosa sonte ta harroj
ja dhash të gjitha, ajo shkoi

asnjëherë nuk e kuptova
pse ishte e vështirë
ti them asaj unë lamtumirë

asnjëherë nuk e kuptova
shumë ishte e vēshtirë
ti them asaj unë lamtumirë
2x

ref:
se ç'mu desh të takoj unë përsëri
të filloj të mendoj prapë në ty
s'më ka mbetur asgjë tjetër veç të hesht
ta takoj edhe një herë se c'mu desht
2x

DËRGOI:
INFO
Kompozitori i këngës dhe autor i fjalëve të tekstit rezulton të jetë vetë këngëtari, teksa për këngën ka punuar si orkestrues Valter Beqo. Materiali muzikor erdhi online tejet mirë me anë të një videoklipi muzikor, të cilin e krijoi MAX Production. Ky videoklip u publikua me datë 22 Prill 2017.