TEKSTESHQIP

Shqipe Hasanaj & Stiven Hasanaj
Pavarsia Tash Na Erdh
Lyrics

STF1:

(2x) shi sa mir ne trojet tona
jan mledh shqipet dhe shqiponjat
mbajn kuvend dhe po bajn dert
pavarsia tash na erdh

REF:

(2x)festoni festoni
shqipe me miliona
se tash kosova
esht vetem e jona
mos qani more nena
ju kosovare
se 17 shkurti esht dasem te madhe

STF2:

(2x)shi sa mir krejt kuq e zi
ne kosov e ne shqipri
ne qdo vend ku ka shqiptar
ne krejt boten anemdhan

REF:

(4x)festoni festoni
shqipe me miliona
se tash kosova
esht vetem e jona
mos qani more nena
ju kosovare
se 17 shkurti esht dasem te madhe

DËRGOI: