TEKSTESHQIP

Sidrit Bejleri
Sa Fort Të Du
Lyrics
(Feat. Denisa Gjezo)

Maro-maro-maro
marove ti për mu
A s’po ma thu,
Sa fort të du.

Mos më ler
sot as dje
Mos më ler nesër, jo më
Mos më ler në agim
As në mbrëmje shpirti im
Mos më ler në pranverë
As në dimër, asnjëherë
Eja pra,
menjëherë

Nuk të le në acar
As në vjeshtë
as në behar
Nuk të le as në gjumë
Nuk të le jo jo askund
Nuk të le kur marr frymë
Jam me ty o shpirti im
Jam me tyyyy
deri në fund

Maro-maro-maro
marove ti për mu
A s’po ma thu,
Sa fort të du.
Maro-maro-maro
marove ti për mu
A s’po ma thu,
Sa fort të du.

Mos më ler
sot as dje
Mos më ler nesër, jo më
Mos më ler në agim
As në mbrëmje shpirti im
Mos më ler në pranverë
As në dimër, asnjëherë
Ti eja pran,
menjëherë

Nuk të le në acar
As në vjeshtë
as në behar
Nuk të le as në gjumë
Nuk të le jo jo askund
Nuk të le kur marr frymë
Jam me ty o shpirti im
Jam me tyyyy
deri në fund

Maro-maro-maro
marove ti për mu
A s’po ma thu,
Sa fort të du.
Maro-maro-maro
marove ti për mu
A s’po ma thu,
Sa fort të du.

Maro-maro-maro
marove ti për mu
A s’po ma thu,
Sa fort të du.
Maro-maro-maro
marove ti për mu
A s’po ma thu,
Sa fort të du.

DËRGOI:
INFO
U mendua edhe për teleshikuesit, ndaj produkti muzikor është finalizuar tek shikuesit i përpunuar mjaft këndshëm edhe me videoklip muzikor, për produksionin e të cilit është kujdesur MAX Production. Ky videoklip u publikua me datë 19 Qershor 2017. Për muzikën dhe për tekstin u kujdes vetë këngëtari, teksa kënga ka punuar si orkestrues Shpëtim Saraçi.