TEKSTESHQIP

Sinan Vllasaliu
Nuk Eshte Fer
Lyrics

Aj osht tip i kot, nuk osht tip i jot
Ti mbe te je deshtim I plot
A nuk e kupton
Aj te me mashtrron
Kur po mthu e don
Po mgjun n’depression

Jo nuk ka logjik, ti nga un me ik
Zjarrin e dashuris ti me ma fik
Un me te dasht e aj me te pas
Zemra don me mplas

Nuk osht fer nuk osht fer
Un te du e aj vjen e tmerr
Nuk osht fer nuk osht fer
Na nuk ban mu da asnjeher

Ke vendos me u nda
Keq po don me m’ba
Nese e bon, me kthim nuk ka

A nuk e kupton
aj te mashtrron
Kur po mthu e don
Po mgjun n’depression

Jo nuk ka logjik, ti nga un me ik
Zjarrin e dashuris ti me ma fik
Un me te dasht e aj me te pas
Zemra don me mplas

Nuk osht fer nuk osht fer
Un te du e aj vjen e tmerr
Nuk osht fer nuk osht fer
Na nuk ban mu da asnjeher

DËRGOI:
INFO
Në mënyrë që ta shijojmë edhe më shumë, ky produkt muzikor finalizohet online i kompletuar mjaft këndshëm edhe me një klip muzikor, produksioni i të cilit është punuar nga XL Films. Ky videoklip u publikua më 28 Prill 2018. Për vijën melodike dhe për tekstin u përkujdes Ilir Berani, teksa autor i orkestrimit është Nexhat Mujovi (Wirusi).