TEKSTESHQIP

Spirit Voice
Fuoristrada
Lyrics

"NJERIU PA DASHURI...SI KUFOME QE SHKON ME LEJE" - REMAN

DIL PRANE MEJE NGA FUORISTRADA
DHE NJE ZE ME FTON.
EJA SOT TI PROVO SI KALOHET NATA
ME MUA TE SHIJON

IK LARGOHU NUK TE NJOH,
IK LARGOHU LARG TI PREJ MEJE
NUK TE SHOH.
BRENDA KESAJ ZEMRE
IK LARGOHU TI I PANJOHUR
SONTE MOS MI RREMBE KTO CASTE
UNE PRANOJ VETMINE
SE SA TE VI HI
JO JO TI MOS KERKO.
EJO JO TI MOS SHPRESO
TE PANJOHUREN SHIKOJE SI TA DASHUROJ
AH KJO NATE DEGJO

DIL PRANE MEJE NGA FUORISTRADA
DHE NJE ZE ME FTON.
EJA SOT TI PROVO SI KALOHET NATA
ME MUA TE SHIJON

DËRGOI:
INFO
Komponues i muzikës dhe autor i orkestrimit rezulton të jetë Alban Karabashi, teksa kënga vjen me tekst të shkruar nga Alqi Boshnjaku.