TEKSTESHQIP
RENDITJA ZYRTARE
Top 100 8 Korrik 2024 - 14 Korrik 2024

8 Korrik 2024 - 14 Korrik 2024

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 8 Korrik 2024 - 14 Korrik 2024 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Malli” nga Dhurata Dora & Yll Limani. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “A Të Ka Mungu?” - Dafina Zeqiri (Pozicioni 3), “Diskoteka” - Dhurata Dora & Yll Limani (Pozicioni 6), “Pik Pik” - 2Ton (Pozicioni 10), “Studenti” - Gili (Pozicioni 12). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Lule Mori Lule” - Prena Beci (+104 pozicione), “Oj Hane” - Muharrem Qena (+95 pozicione), “Malli” - Dhurata Dora & Yll Limani (+91 pozicione), “Ajo Me Mbyti” - Hekuran Krasniqi (+83 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2024

Top 100 8 Korrik 2024 - 14 Korrik 2024