TEKSTESHQIP

Stefi Prifti & Endri Prifti
Lozonjare
Lyrics
(Feat. Land Korçari)

Me nje kenge e nje kitare
Sa kam bredhur shtegetare
Kam lenduar e kam thyer zemra plot

I betuar une beqar
Donzhuan i papar
Ama zemren time ti e theve sot


Ref..
Lozonjare, lozonjare fikem kur te kam perballe
Bej te flas e nuk kam fjale
Lozonjare,lozonjare dhe te vdekurit i ngjall ti je bukuri e rralle
Lozonjare mmmm Lozonjare mmmm 2x

Her pirat her marinar
Her poet her shkrimtar
Kam lenduar e kam thyer zemra plot

E kam zotin deshmimtar
Cfare kam dashur e kam mare
Ama zemren time se shpetova dot


Ref..
Lozonjare, lozonjare fikem kur te kam perballe
Bej te flas e nuk kam fjale
Lozonjare,lozonjare dhe te vdekurit i ngjall ti je bukuri e rralle
Lozonjare mmmm Lozonjare mmmm 2x

DËRGOI:
INFO
Për tu parë edhe përtej tingujve, ky produkt muzikor u lansua tek audienca i punuar nga ana vizuale me një klip muzikor, video produksioni i të cilit u punua nga Ar Visual. Videoklipi u publikua me datë 14 Gusht 2023. Muzikën, tekstin dhe orkestrimin e krijoi Adrian Hila.