TEKSTESHQIP

Teuta Kurti
Qyteti I Dashurise
Lyrics

1.
Ti u the te tjereve
S'me deshte asnjehere
Dhe ti u the te tjereve
S'me puthe ti as at vere
As ate vere te shkuar
As at vere te mallkuar

2.
Ti as nuk pranove
Se me dashurove, kurdohere

3.
Ref.
Di se me dhemb zemra ime
Di se me dhemb zemra ime
Di se lendon, kur ti me tradheton
Me shkaterron
Ti ishe zemer qe rrahu fort per ne te dy
Qe luftoi per ne te dy
Dashuroi, roberoi me shkelqim ne sy
Te dua ty, shpirti im, edhe pse spranove
Pse me mua ti pate aq shume lumturi
Sa i mire ishe per mua, e di, ti a e di

4.
Di se me dhemb zemra ime
Di se me dhemb zemra ime
Di se lendon, kur ti me tradheton
Me shkaterron
Ti ishe zemer qe rrahu fort per ne te dy
Qe luftoi per ne te dy
Dashuroi, roberoi me shkelqim ne sy
Te dua ty, shpirti im, edhe pse spranove
Pse me mua ti pate aq shume lumturi
Sa i mire ishe per mua, e di, ti a e di!

5.
Di se me dhemb zemra ime,
Di se me lendon ti kur me tradheton
Mew shkaterron
Ti u the te tjereve se sme deshte ti mua
Dhe u the te tjereve se at vere te shkuar, at vere te mallkuar
Qe ti nuk pranon qe mu me dashuron

6.
Ref.
Di se me dhemb zemra ime
Di se me dhemb zemra ime
Di se lendon, kur ti me tradheton
Me shkaterron
Ti ishe zemer qe rrahu fort per ne te dy
Qe luftoi per ne te dy
Dashuroi, roberoi me shkelqim ne sy
Te dua ty, shpirti im, edhe pse spranove
Pse me mua ti pate aq shume lumturi
Sa i mire ishe per mua, e di, ti a e di
INFO
Për melodinë dhe për okestracionin u kujdes Florent Boshnjaku, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Aida Baraku.