Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
23 Shtator 2019 - 29 Shtator 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 23 Shtator 2019 - 29 Shtator 2019 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Enigme” nga Art Abazi. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Ndryshe” - Khuba (Pozicioni 14), “Tirona” - Matolale (Pozicioni 24), “Për Mua” - Rea Nuhu (Pozicioni 84), “Qikat E Prishtines” - Sinan Vllasaliu & Lok Komoni (Pozicioni 96). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Je Ilaç Per Te Semure” - Ylli Baka (+116 pozicione), “Freestyle Per Ciferr” - Lluni, Blleki, SemiAutomatic, Kreshnique & NS (+105 pozicione), “Telat E Zemres” - Era Rusi (+66 pozicione), “Kodak” - Stealth (+63 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020