Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
18 Nëntor 2019 - 24 Nëntor 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 18 Nëntor 2019 - 24 Nëntor 2019 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Akull” nga Capital T. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Akull” - Capital T (Pozicioni 1), “Any Little Thing” - Term & Rvchet (Pozicioni 9), “Dybala” - Matolale (Pozicioni 10), “Unë” - Getinjo (Pozicioni 11). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Marova” - Fifi (+136 pozicione), “Akull” - Krusita Stafa (+127 pozicione), “Peng Peng” - Kastro (+115 pozicione), “Rreth Pemës Po Këndojmë” - Besa (+92 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2021