Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
2 Dhjetor 2019 - 8 Dhjetor 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 2 Dhjetor 2019 - 8 Dhjetor 2019 dhe në vendin e parë ngjitet 4 pozicione kënga “Ma Zgjat Doren” nga Eneda Tarifa. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Maniak” - Mossi (Pozicioni 3), “Sorry” - Tayna (Pozicioni 4), “Ndryshe” - Khuba (Pozicioni 7), “La Karta” - Spasulati Band (Pozicioni 36). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Për Ty” - Dario Zela (+118 pozicione), “Ma Kthe” - Olsi Bylyku (+108 pozicione), “Shpirt Fukara” - Aurel Thellimi (+105 pozicione), “Era E Parfumit” - Migena Rinxhi (+102 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2021