Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
22 Mars 2020 - 28 Mars 2020

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 22 Mars 2020 - 28 Mars 2020 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Du Bist Mein” nga Loredana & Zuna. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Du Bist Mein” - Loredana & Zuna (Pozicioni 1), “Nuk Je Bad” - Noizy (Pozicioni 2), “No Maybes” - Ilkay Sencan, Era Istrefi & Arash (Pozicioni 12), “Një Herë Në Jetë” - Cricket (Pozicioni 22). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Mulla Jakupi” - Adem Ramadani (+142 pozicione), “Shokun S'e Lo” - Stresi (+120 pozicione), “Premtimet” - Mozzik (+115 pozicione), “C'est La Vie” - Besa (+104 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020